Top 5 beste Nederlandse ondernemers podcasts van 2021

Podcasts zijn momenteel hot. Iedereen heeft er wel eens van gehoord of luistert er wel een paar. Ook ik luister veel naar podcasts omdat ze me veel inspiratie geven over het online ondernemerschap, online marketing, affiliate marketing en het vrije leven als online ondernemer. In dit artikel wil ik je mijn 5 beste Nederlandse ondernemers podcasts laten zien. Zodat zij ook jouw kunnen inspireren in het online ondernemerschap.

Wat is een podcast?

Een podcast is een geluidsbestand dat je op elk moment kunt terug luisteren via het web. Het woord podcasten is een samensmelting van iPod en broadcasten.

Podcasten bestaat al vanaf 2004 en is steeds populairder geworden omdat het steeds normaler is geworden om op je mobiel muziek te beluisteren.

Podcasten is laagdrempelig en eigenlijk iedereen kan zijn eigen “radioshow” maken welke jij weer kunt beluisteren via spotify, soundcloud en de podcast app van Apple.

Podcast 1: Online Barketing van IMU.nl

imu tonny loorbach martijn van tongeren podcast

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren delen regelmatig online marketing en ondernemers tips in hun online barketing podcast.

Ontdek de beste inzichten en tips op gebied van online marketing, mindset, opschalen, business building, persoonlijke ontwikkeling.

Podcast 2: Leef je mooiste leven van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman

michael pilarczyk podcast

In de Michael Pilarczyk en Cindy Koeman podcast vind je meer over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, innerlijke rust, mindfulness, en meditatie.

Zij inspireren jou met praktische informatie over hoe jij je mooiste leven kunt gaan leven.

Podcast 3: Eelco de boer podcast

eelco de boer podcast

Op regelmatige basis deelt Eelco de Boer in zijn gelijknamige podcast een opname met zijn laatste inzichten en tips & trucs.

Deze podcast is niet alleen leerzaam, het geeft je ook inzicht hoe hij zijn internetbusiness combineert met een vrij leven.

Podcast 4: Eindbazen van Michel Vos en Wiggert Veerman

eindbazen podcast

In de eindbazen podcast spreken Michel Vos en Wiggert Meerman met bijzondere mensen die een bijdrage hebben geleverd op het gebied van wetenschap, ondernemen, maatschappij of technologie!

Podcast 5: Jacko Meijaard podcast

jacko meijaard podcast

In de podcast van Jacko Meijaard inspireert en helpt Jacko jou om net als hem geld te verdienen op internet.

Inmiddels bestaat zijn Internet Succes Gids.nl community uit meer dan 10.000 mensen en groeit dit aantal elke dag.

Anderen bekeken ook:

Wat kost affiliate marketing

Wat tof dat je meer wilt weten over affiliate marketing. Het is (voor mij) het beste business model wat ik ken. Maar wat kost het nu om je affiliate marketing business op te zetten? In…

Ga naar artikel
Deel dit bericht met vrienden:

Dimphy

Mijn Passie is online marketing en met name affiliate marketing. Graag deel ik mijn kennis met jou over WordPress, zoekmachine optimalisatie (SEO), internet- en affiliate marketing