Online geld verdienen zonder investeren?

Kun je geld verdienen zonder te investeren? Dit is de vraag die vaak gesteld wordt. In dit artikel neem ik je mee en laat ik je zien dat het antwoord op deze vraag afhankelijk is van de keuzes die jij maakt.

Om online geld te verdienen moet je altijd investeren, de hoogte van die investering hangt helemaal af van de manier die je toepast om online geld te verdienen.

Hoogte van de investering is afhankelijk van de keuze die jij maakt

De keuze die jij maakt voor de manier van geld verdienen is bepalend voor de hoogte van jouw investering.

Kies je ervoor om een fysieke winkel te beginnen in een winkelpand of wordt het een online webshop?

Ga je voor een Blog met affiliate links, wil je graag een E-book schrijven of wordt het een website waarop je een dienst levert?

Webshop of winkel?

Om een webshop te beginnen heb je een paar dingen nodig: een domeinnaam en een plekje op een online server.

Dit bedrag is echt vele malen lager dan wanneer je een fysieke winkel zou opstarten en hiervoor een winkelpand zou moeten huren.

Laten we het nog maar niet hebben over de voorraad die je in die winkel moet neerzetten om bezoekers te trekken en de reclame die je daarvoor moet maken.

webshop of winkel keuze geld verdienen
Wil je een winkel of webshop, dat is een keuze.

In een webshop heb je namelijk de keuze om te gaan dropshippen, als je voor deze manier kiest heb je geen voorraad nodig en fungeer je als een soort tussenpersoon.

De grootste investering in een online business is tijd

Waan jezelf geen multi miljonair binnen 6 maanden en verwacht niet dat je je 9-5 baan na 3 maanden al kunt opzeggen om te leven van je online business.

Een online business opzetten zoals ik dat doe (met affiliate marketing) kost namelijk heel veel tijd en doorzettingsvermogen.

De investering voor de opzet is heel minimaal (een laptop, internet verbinding, server, domeinnaam) maar de allergrootste investering die je moet maken is tijd.

Dit komt omdat je bezoekers naar je website moet trekken om van je diensten gebruik te kunnen maken. Om deze bezoekers aan te trekken heb je gemiddeld 3 maanden nodig voordat je een beetje rankt in Google en tussen de top 10 zoek resultaten verschijnt.

online marketing geld verdienen

Adverteren of SEO?

Bezoekers aantrekken doe je door middel van SEO (search engine optimization). SEO zorgt ervoor dat je hoger komt in goolge en zo gratis bezoekers trekt.

Je kunt er ook voor kiezen om dit ook versnellen door te gaan adverteren met google ads maar dat kost weer extra geld en dus wordt je investering hoger.

Een groot nadeel van adverteren via Google ads is dat op het moment dat je besluit om ermee te stoppen, je resultaten in google weg zijn en je weer met SEO aan de slag moet om toch te ranken in google.

Werk toe naar een passief inkomen

Het grootste voordeel van een online business is dat je kunt toewerken naar een passief inkomen.

Dit wil zeggen dat je ook geld kunt verdienen zonder dat je daar op dat moment actief mee bezig hoeft te zijn. Nu hoor ik je denken: ik wordt slapend rijk!!! nou nee. Het wil natuurlijk niet zeggen dat je niets meer hoeft te doen.

Met een 9-5 baan moet je zelf inspanning leveren van 9-5 anders zul je hier geen inkomsten uit verdienen. Als je een seminar geeft of een fysieke cursus zul je alleen inkomsten genereren als je deze op een bepaald moment zelf geeft.

Met een passief inkomen kun je geld verdienen terwijl je lekker een dag op het strand ligt of tijdens dat je op vakantie bent.

zomer strand passief inkomen

Als jij bijvoorbeeld een online webinar of een online cursus hebt opgenomen en deze verkoop je op je website voor een bepaald bedrag zul je deze ook verkopen als jij op het strand ligt of als je op vakantie bent. Hiervoor hoef je niet zelf aanwezig voor te zijn. Dit noemt men een passief inkomen.

Wil jij ook een passief inkomen opbouwen?

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil jij ook een passief inkomen opbouwen? Ik heb dit ruim 5 jaar geleden geleerd met de cursus van Jacko Meijaard. Dit heeft me gebracht tot waar ik nu ben. Elke dag groeit mijn business en ik werk alleen wanneer ik dat wil. Zonder dat dit effect heeft op mijn inkomsten want die lopen gewoon door terwijl ik een week vrij ben.

Jacko is net als jij met niets begonnen en heeft nu een online business dat is gegroeid van 0 naar gemiddeld 10K per maand! Hij is het levende bewijs dat online geld verdienen met affiliate marketing echt kan.

In zijn video cursus legt hij op een makkelijke en duidelijke manier stap voor stap alles uit. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Met deze cursus kun het stap voor stap nadoen. Hiermee zet jij gemakkelijk een online business op en kun jij beginnen met online geld kunt verdienen.

Lees ook eens:

Deel dit bericht met vrienden:

Dimphy

Mijn Passie is online marketing en met name affiliate marketing. Graag deel ik mijn kennis met jou over WordPress, zoekmachine optimalisatie (SEO), internet- en affiliate marketing