Verdienen met je website: 5 manieren uitgelegd

Wil jij ook, net als ik, online geld verdienen met je website? Dit lijkt wel op een sprookje en te mooi om waar te zijn maar dit is écht mogelijk.

In dit artikel zijn 5 manieren uitgelegd om te verdienen met je website. Er zijn veel meer manieren om geld te verdienen met je website maar ik zal me inhouden en er 5 voor je onder elkaar zetten die ècht 100% werken.

  • Google Adsense
  • Online teksten vertalen
  • Verkoop je eigen E-book
  • Verkoop online video trainingen
  • Affiliate Marketing
verdienen met je website

1: Geld verdienen met Google Adsense

Met Google Adsense zet je advertenties op je website en verdien je als bezoekers daar op klikken. Veel mensen gebruiken dit op hun website omdat het laagdrempelig is en gemakkelijk in je website in te bouwen is.

Google zal proberen aan de hand van de inhoud van jouw website bepaalde relevante advertenties te plaatsen zodat de bezoekers er sneller op zullen klikken.

2: Online teksten vertalen

Heb je een website en een talenknobbel? Bingo! dan kun jij jouw talent inzetten om, tegen betaling, teksten te gaan vertalen.

Het is wel van belang dat je de talen volledig beheerst en geen taalfouten maakt anders ben je na een paar opdrachten je geloofwaardigheid kwijt en zul je geen opdrachten meer aangeboden krijgen.

vertalen knop

Op je eigen website kun je jezelf dan promoten en daar je klanten naartoe verwijzen als zij meer informatie over jou willen hebben. Ook kun je klanten via je eigen website zich laten aanmelden voor opdrachten.

3: Verkoop je eigen e-book

Vind je het leuk om te schrijven, dan kun je je eigen e-book schrijven en online verkopen.

Een e-book is net iets anders dan een gewoon boek, je leest het namelijk alleen digitaal. Ook hoeft het geen drie dubbele omnibus te worden zoals een Harry Potter. De beste e-books zijn ongeveer zo rond de 10.000 – 15.000 woorden.

Zorg hiervoor wel dat het iets toevoegt en dat mensen het waard zullen vinden om het te kopen. De meeste e-books zijn geen romannetjes maar e-books waar men iets van kan leren.

4: Verkoop je eigen online cursus

Ben je bijvoorbeeld een ster in het maken van luiertaarten en wil je dit graag uitleggen in een video? Dan kun je die video’s ook tegen een x bedrag verkopen op je eigen website.

Bedenk dan wel dat je geen Youtube gebruikt omdat mensen deze video’s dan gratis via Youtube kunnen bekijken.

Maak deze video’s met een platform zoals Vimeo. Hier kun je video’s afschermen voor de buitenwereld zodat ze allen via een betaallink te benaderen zijn.

video player

5: Online geld verdienen met Affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing is het verkopen en promoten van andermans producten op jouw website. Als een bezoeker dan deze producten koopt zul je hier een vergoeding voor krijgen.

Je kiest een bepaalde niche (onderwerp) waar je je gehele website op inricht. Het beste kun je iets kiezen waar je passie ligt of waar je veel vanaf weet.

Affiliate marketing kost namelijk veel tijd om op te starten want het draait allemaal om bezoekers die naar jouw website willen komen via google.

Dit vergt doorzettingsvermogen en een bepaalde mindset. Het wordt dan gemakkelijker om door te zetten met een onderwerp (niche) waarmee je het leuk vind om over te schrijven.

Wil jij ook geld verdienen met affiliate marketing?

Wil jij ook graag online geld verdienen met Affiliate marketing maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan eens naar de cursus van Jacko Meijaard.

Hij is ook met niets begonnen en heeft nu een business dat is gegroeid van 0 naar 10K per maand. Hij is het levende bewijs dat online geld verdienen met affiliate marketing écht kan. Lees hier zijn verhaal.

In zijn video legt op een makkelijke manier stap voor stap alles uit. Daarmee kun jij dit stap voor stap nadoen zodat ook jij gemakkelijk een online business kunt opstarten en online geld kunt verdienen.

Als ik het kan kan jij dat zeker!

Deel dit bericht met vrienden:

Dimphy

Mijn Passie is online marketing en met name affiliate marketing. Graag deel ik mijn kennis met jou over WordPress, zoekmachine optimalisatie (SEO), internet- en affiliate marketing