Verkopen via Bol, kun je daar geld mee verdienen?

Surf je de hele dag rond op bol.com voor de nieuwste en mooiste aanbiedingen? Stop daar dan nu mee!

Huh, hoor ik je denken? Waarom zou ik daar mee stoppen?

Je kunt beter je energie verzamelen om te gaan verkopen via bol. Zodat jij geld kunt verdienen aan de personen die net als, jouw vroegere ik, op zoek zijn naar de nieuwste en mooiste aanbiedingen.

Hoe werkt het verkopen via bol?

Het verkopen via bol heeft altijd deze 5 vaste stappen:

  • Maak een verkoop account aan
  • Bied je artikelen aan
  • Verkoop je artikelen
  • Verzend je verkochte artikel
  • Ontvang de uitbetaling via bol

Maar let alsjeblieft op voor kapers op de kust als je handel een beetje aantrekt. Je kunt namelijk heel makkelijk je eigen logo laten drukken op een white-label product uit China.

Om dit soort beginnersfoutjes te voorkomen en uit te leggen hoe je dit kunt oplossen heeft Jia Ruan de Bol Masterclass gemaakt.

De 5 Simpele Stappen Om Een Hyper Winstgevende Webshop Op Te Zetten Ook Al Heb Je Geen Kennis Óf Ervaring

De Bol Masterclass helpt jou stap-voor-stap, leert je anders denken, heeft een geweldige community én biedt expert mentorschap aan om het meest uit jezelf en je bedrijf te halen.

Wie is Jia Ruan?

jia ruan

Jia Ruan is de bedenker van de Bol Masterclass. Hierin legt hij je alles uit over het verkopen via bol.

Een paar jaar geleden was Jia nog een pizza bezorger en verkocht hij overdag kranten op straat. Toen hij dit op een dag zo zat was ging hij zich verdiepen in e-commerce.

Sinds hij zich heeft verdiept in e-commerce verdient hij hier een behoorlijk rijk gevulde boterham mee en kan hij leven van zijn verkopen via bol.

Omdat hij graag andere mensen wil helpen om hetzelfde te bereiken als hij heeft hij de Bol Masterclass ontworpen. In deze masterclass legt hij je stap voor stap uit hoe ook jij een succesvol verkoper kunt worden via Bol.com

Waarom stopt Jia met de bol masterclass?

Jia Ruan heeft begin 2021 aangegeven dat hij met de bol masterclass gaat stoppen omdat hij zich meer op de business wil richten en nog meer mensen helpen om financieel vrij te worden. Daardoor heeft hij gekozen om de bol masterclass over te dragen aan zijn bol expert: Winston Zwemmer!

Wie is Winston Zwemmer?

winston zwemmer e-commerce bol masterclass

Winston is net als jij begonnen met de bol masterclass. Binnen een half jaar heeft hij zijn bol business opgezet naar een maand omzet van €100.000,- per maand (!)

Doordat hij unstoppable was en alleen maar groeide door alle tips en tricks die hij bij de bol masterclass heeft geleerd van Jia. Besloot Jia en zijn team hem op te nemen in team unstoppable.

In dit team is hij uitgegroeid tot de bol business coach en leidt hij inmiddels deze cursus.

Wat kun je verwachten van de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass is zeer compleet en je krijgt alle tools en informatie om direct aan de slag te gaan om jouw eigen e-commerce business op te zetten.

De trainingen zijn van te voren opgenomen en zijn daardoor online beschikbaar. Hierdoor kun je op je eigen tempo de Bol Masterclass volgen. De cursus is te bekijken op een desktop computer maar zeker ook op je mobiele telefoon zodat deze cursus overal te volgen is wanneer dit jou uitkomt.

 Er is geen technische kennis of ervaring nodig want alles wat je moet weten wordt stap voor stap uitgelegd. Je hoeft het in feite alleen maar na te doen om succesvol te zijn.

De Bol Masterclass bestaat uit 8 Modules en 30 lessen. De lessen variëren van 10 minuten tot maximaal 90 minuten. Ze zijn actie-gericht en hebben elk ondersteunende PDFjes en quizen.

bol masterclass winston zwemmer gratis webinar

It’s all about mindset

De Bol Masterclass gaat niet alleen over geld verdienen. Het is ook een eyeopener hoe jij je mindset moet veranderen om succesvol te zijn.

Je leert onderandere hoe je moet omgaan met kritiek van anderen. Omgaan met klanten en hoe je dit proces kunt automatiseren. Ook verteld hij precies de fouten die hij heeft gemaakt zodat jij deze niet hoeft te maken.

In het coachen van zijn studenten is het Jia opgevallen dat de meeste mensen worstelen met dezelfde dingen. De oorzaak hiervan is altijd mindset.

Veel te vaak ziet hij dat mensen hun tijd verspillen met het kijken van motivatie videos en nutteloze cursussen met als resultaat dat ze 10 jaar later nog steeds vast zitten op de zelfde plek…

Jia Ruan heeft zijn boek Unstoppable Mindset geschreven om juist die tijdsverspilling te elimineren en om jou een no-nonse blueprint te geven die jij direct kunt volgen om resultaten te behalen in jouw leven.

Klik hier om the unstoppable mindset gratis te downloaden en alvast te beginnen met een betere versie van jezelf.

mindset verkopen via bol

Is de Bol Masterclass zijn geld waard?

Ik kan hier alleen maar kort over zijn: JA! Door deze cursus bespaar je veel tijd (en dus geld).

Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij minimaal 2K winst kunt maken op 1 product. Hierdoor hoef jij dus niet opnieuw het wiel uit te vinden en kun je direct al beginnen met cashen!

Ook biedt deze cursus vele hulpmiddelen zoals coaching, toegang tot Facebook groups en ondersteunende PDFjes waardoor het jou zeker gaat lukken!

Winston legt je ook uit hoe je het proces kunt automatiseren zodat je je kunt focussen op nieuwe producten en zo gemakkelijk kunt opschalen naar 10K per maand!

Om je een idee te geven wat je kunt gaan verkopen op Bol.com heeft Jia Ruan alvast 800 ideeën voor ons uitgeschreven.

Klik hier om de 800 niche ideas gratis te downloaden en alvast ideeën op te doen voor je eigen e-commerce business.

niche ideeen verkopen via bol

Hoe kun jij beginnen met de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass is wel voor action takers. Als je denkt dat het door de cursus allemaal vanzelf zal gaan dan heb je het mis. Je moet er wel actief mee aan de slag gaan en dat ook blijven doen. Maar als je de stappen van Winston volgt zal je zeker 100% winst behalen.

De cursus is een eenmalige investering in jouw toekomst als verkoper via bol. Je krijgt een levenslange toegang tot de community waar je altijd terecht kunt met al je vragen.

Speciaal voor Vimmy.nl heeft Winston een webinar gemaakt waar de eerste 100 deelnemers GRATIS toegang toe krijgen dus wees er snel bij want hij zit zo vol!

Deel dit bericht met vrienden:

Dimphy

Mijn Passie is online marketing en met name affiliate marketing. Graag deel ik mijn kennis met jou over WordPress, zoekmachine optimalisatie (SEO), internet- en affiliate marketing