Start vandaag nog een online business met affiliate marketing.

Je wilt graag een online business starten maar je hebt geen start kapitaal of je weet niet waar je moet beginnen. Geeft niet, zo ben ik ook gestart 5 jaar geleden. Nu ben ik inmiddels uitgegroeid naar een volleerd affiliate marketeer en maak hier mooie inkomsten mee. Dit gun ik jou ook, daarom ben ik deze website begonnen om jou wegwijs te maken in de wereld die affiliate marketing heet.

Wat is affiliate marketing?

Simpel gezegd is het de promotie van de producten of diensten van iemand anders. Dit kan een bedrijf of een persoon zijn. Als beloning voor je hulp bij deze verkoop ontvang je een beloning, dit wordt commissie genoemd.

Eigenlijk word jij de super verkoper van een product of dienst. Dit heeft als voordeel dat je dit kunt doen waar je dat wilt maar ook wanneer je maar wilt. Dit kan gewoon vanuit de zolderkamer in je huis of op een zonnig strand in Bali.

Het enige wat je nodig hebt is een werkende laptop en een internet verbinding. Je beslist zelf met welke producten of diensten je in zee gaat, hoe je deze wilt promoten en hoe lang je hiervoor wilt werken.

werken laptop vakantie online business

Huh, hoe moet ik me dat voorstellen?

Laten we het eens aan de hand van een voorbeeld verder uit leggen. Je hebt een webpagina over het maken van pasta. Hier leer je je bezoekers hoe ze heel gemakkelijk zelf hun eigen pasta kunnen maken.

Dit doe je door artikelen te schrijven over hoe ze dit zelf kunnen gaan maken. Je kunt er ook voor kiezen om heerlijke pasta recepten op je website te zetten.

Als je zo’n artikel schrijft over het maken van een heerlijke pasta beschrijf je welke machines je zelf hiervoor gebruikt. Je plaatst een paar foto’s van deze machines in dat artikel en je verteld de voordelen maar ook zeker de nadelen.

Als je in dit artikel een (affiliate) link plaatst naar die machine en een bezoeker klikt op die link en besluit om deze machine te kopen ontvang jij over deze aankoop commissie.

stappenplan affiliate marketing

Stel dat deze machine €200,- is en de commissie voor deze machine is 10% dan heb je door deze “verkoop” €20,- verdiend.

Ik hoor je denken, €20,- is toch niet zo veel. Nee, maar als je nu 1.000 bezoekers op je webpagina hebt en daarvan koopt 2% deze machine dan heb jij toch maar even €400,- verdiend met alleen dit artikel. als je nu 5 van deze goed “verkopende” artikelen schrijft dan heb je al snel €2.000,- verdiend. Niet slecht toch?

Wil jij ook jouw online business starten met affiliate marketing? Bekijk dan deze gratis video.

Lees ook eens

Deel dit bericht met vrienden:

Dimphy

Mijn Passie is online marketing en met name affiliate marketing. Graag deel ik mijn kennis met jou over WordPress, zoekmachine optimalisatie (SEO), internet- en affiliate marketing